Tuinarchitectuur

Een goed ontwerp vormt de basis voor een geslaagde tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en de randvoorwaarden als bodem, beplanting en omliggend landschap. Van het kleinste stadstuintje tot de meest landelijke gelegen woning, we gaan steeds tot het uiterste om het maximale uit uw tuin te halen.

--- Intimiteit ---

De tuin is doorheen de tijd gegroeid van een nutstuin naar een genotstuin. Meer dan ooit is uw tuin een weerspiegeling van uw persoonlijkheid. Het is aan ons om die gedachte uit te werken tot een geslaagde realisatie.

--- Originaliteit ---

We gaan niet voor de alledaagse architectuur, maar zijn constant op zoek naar uitdagingen. Vernieuwende concepten worden versterkt door een gedegen materiaal- en plantengebruik. Steeds wordt gezocht naar geslaagde plantencombinaties, met verrassende planten. Hierbij maken we gebruik van de grote rijkdom die de natuur ons te bieden heeft.

--- Toewijding ---

Elk project, klein of groot, wordt nauw opgevolgd. Wij nemen graag de tijd om ieder project van A tot Z te begeleiden, opdat een pareltje afgeleverd kan worden. Indien u dit wenst helpen wij u graag met het zoeken naar een geschikte aannemer en het begeleiden van de werf.